Omplacering/Fodervärd


Annonsdatum: 14 juli 2022

På grund av flytt utomlands måste jag omplacera min fina 5 åriga neva Winston (Iskär's Aleksi i stamtavlan https://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/438342 ).
   Kirt 2Kirt 1
 
Han har färgen as0321 (blåsilveragutimaskad-bicolour) .
Han är kastrerad och utställd med goda resultat.  Han är även van att resa och har både pass, rabiesvaccin och är försäkrad i IF.  Han följer gärna med på äventyr och håller sig nära när man går en promenad.  Kan gå både lös och i koppel. Om han själv får välja skulle han vilja bo i hus där han får vara ute på tomten, eller att man aktiverar honom på andra sätt,  tex genom att gå en promenad eller leka med vippa. Han är van vid andra katter, hundar och har fått träffa barn. Han sover gärna i sängen och behöver en del pälsvård för att inte få tovor. 
 
Winston tycker om att få egentid men också att mysa. Han vill helst ligga på ens bröstkorg eller vid halsen när han är på myshumör. Han är lite feg, men samtidigt nyfiken. 
 
Winston bor i Södertälje men kommer vara i Norrbotten fram till v32. 
 
Då jag planerar att vara utomlands i 2 år skulle ett alternativ vara att jag tar tillbaka honom efter den tiden om man tex skulle vilja testa på att ha katt. 
 
Vid intresse maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

Annonsdatum: 25 april 2022

Söker fodervärd till en sibirisk hankatt!

 Jäsperi

Önskvärt att du bor runt Vingåker, Katrineholm, Eskilstuna, Norrköping eller Örebro med omnejd och är flexibel som person. Vi bor utanför Vingåker i Södermanland.

En röd hankatt (översta på bilden) ska köpas in som avelshane för att under nästa år para mina honor och ev några till. Född 7/4, Han ska placeras ut på foder vid ca 12 v då han är leveransklar, vilket är 1 juli.

Innekatt är krav tills han kastreras och övergår i fodervärdens ägo. Han ska alltså vara fertil hemma hos fodervärden så länge som jag äger katten. Han går i avel en säsong.
Fodervärden får ej ha annan fertil katt hemma. Kastrerad kattkompis eller en hundkompis går bra.
 
Katten kommer från Scuzzie's uppfödning.
https://stambok.sverak.se/Provparning/Visa/1.502416-2.485750
 
Fredrika Jäsperi
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Facebooksida: Björkholmen's neva masquerade & sibirisk katt
 

 

 

 

mail    signeringen@gmail.com                     Följ oss på facebook 32 32                         

Webbmaster:  Annica Bergström                Administratörer: Airi Andersson  & Mia Skoog   

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com